Imię:
# Ludwik
Nick:
# Jerry „GROM” Jethro Shaw
Osoba polecająca:
# Pewnie ktoś ze starych czasów.
Dlaczego chcesz do nas dołączyć:
# Parę lat temu próbowałem wrócić do was, lecz z przyczyn prywatnych musiałem wtedy zaniechać powrót (Mama miała udar). Parę miesięcy temu Tenk napisał do mnie e-maila i pomysł ponownie się pojawił. Idea kiełkowała i zdecydowałem się ponownie zaatakować ten temat. Wiec przewodnim motywem powrotu jest nostalgia i chęć ponownego zanurzenia się w świecie Army oraz współpracy na wysokim poziomie w zgranej ekipie.
Powiedz coś o sobie:
# Gdy mnie nie było trochę się działo. Magisterium ukończyłem z Bezpieczeństwa Wewnętrznego. Zasadniczo to w PWSZ był licencjat i następnie na WSKM była magisterka. W wolnym czasie przystąpiłem do Związku Strzeleckiego „Strzelec” Józefa Piłsudzkiego (6 lat). Pracowałem przy organizacji wesel i imprez okolicznościowych razem z Ojcem (firma, kapela, szoferowanie, rozstawianie kolumn, oświetlenia, itp.). Następnie parę razy wyjechałem do Reichu na roboty przymusowe (podczas pandemii interes słabo się kręcił). W grudniu przyjechałem do domu i po za remontami trochę nie ma co ze sobą zrobić w weekendowe wieczory. W między czasie pomagałem Ojcu opiekować się leżącym Dziadkiem (leżący 24h/7/365) i Mamą po udarze. Plany na przyszłość są takie, że chcę być w okolicy (czyli w PL) i zastanawiam się nad wstąpieniem do Straży Granicznej lub nawet WP.
I tak to wygląda.